El perquè de tot plegat

cami

Ja fa temps que li estava donant voltes a escriure un bloc, perquè hi ha moments en que necessito un espai on expressar-me, i facebook o twitter en determinades ocasions es queden curts. Però no m’acabava de decidir, perquè dubtava sobre com enfocar-ho, quins temes tractar i si m’hi podria dedicar prou. I precisament explicant el perquè i el com ho vull fer, crec que és una bona manera de començar i de trencar el gel.

Però per entendre el com, crec que abans he de donar un parell de pinzellades sobre mi, per a qui no em conegui. Jo vaig estudiar biologia, i sempre m’he dedicat al medi ambient. Ara estic en política, d’una banda com a regidora de CiU a l’Ajuntament de Badalona, i de l’altra com a diputada adjunta de Medi Ambient a la Diputació de Barcelona. Per tant, el que forma part del meu dia a dia són o bé coses que passen a Badalona, o bé altres temes relacionats amb el medi ambient o finalment de política en general.

Però també m’apassionen moltes altres activitats, com llegir, escoltar música, anar al teatre o viatjar, i també m’agrada compartir-les. Per això vaig estar pensant si ho barrejava tot en el mateix bloc, els temes més professionals i els més personals, i al final he decidit tirar-me a la piscina. Vull fer un bloc personal, en el que vull escriure sobre les coses que visc, que veig, que sento, que m’agraden o que m’indignen. I al final crec que l’he de fer de manera que reflecteixi el que sóc i el que em fa moure, esperant que us pugui interessar.  Així doncs, serà una barreja del totes les coses que d’alguna manera em toquen, i començaré recuperant els escrits que he anat fent aquests darrers dies, per anar continuant després amb aquest nou camí que enceto avui.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s