Qui ataca a qui?

images

Sentint les declaracions de la Sra. Alícia Sánchez-Camacho sobre el Concert per la Llibertat m’he indignat. I ho he fet perquè ha tingut la barra de qualificar aquest acte primer com a un aquelarre i posteriorment com a una acció contra els catalans no independentistes.

El concert per la llibertat va ser un acte a favor de la llibertat i en contra de ningú. Un acte en el que hi va haver grans discursos com el de Muriel Casals, presidenta d’Omnium Cultural en el que va defensar que el que volíem exercir era un dret democràtic i de forma pacífica. I també que el que busquem és una vida millor per a tothom, amb una bona relació tant amb els ciutadans d’Espanya com amb els del resta d’Europa, però sense imposicions, sinó de manera que tothom pugui decidir en llibertat.

Doncs no Sra. Sánchez-Camacho, aquest acte no va ser una reunió de bruixes i bruixots ni va anar contra ningú, per molt que vostè ho digui. I en tot cas és vostè qui desqualifica una part de la ciutadania que, per la representació que actualment hi ha al Parlament català, és bastant més majoritària que la que vostè i el PP representen. I en tot cas, el que demanem és que se’ns deixi decidir per veure realment què és el que vol la ciutadania.

I sobre qui fa accions contra qui, no la vàrem sentir quan el mes de setembre passat, el Sr. Alejo Vidal-Quadras va demanar que la Guàrdia Civil intervingués Catalunya. Ni tampoc va dir res quan Telemadrid va emetre un reportatge on es comparava al President Mas, que és el president de tots els catalans, amb Hitler o Stalin.

I quan l’hem sentit en el cas del PP d’Altafulla, que ha comparat un acte de la Assemblea Nacional Catalana amb un acte nazi al seu facebook, només ha estat per demanar que no es magnifiquin missatges locals, però ni per disculpar-se ni per reprovar-ho. I encara ha afegit que li sembla més preocupant que la web de la Generalitat difongui missatges independentistes.

I aquests són només uns petits exemples, perquè en podríem trobar més en els quals vostè i el PP han callat, demostrant connivència amb aquests atacs i per tant un profund desconeixement i menyspreu per la història i pels catalans. I això ens mostra que qui intenta dividir són vostès, enfront d’altres partits que el que volen és d’entrada sumar al màxim de gent possible al somni de tenir un estat propi, però que per sobre de tot el que volen és que la gent pugui triar lliurement què és el que vol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s