Censura amb les dones? No, gràcies

ImatgeAhir vaig sortir indignada de l’acte que l’Ajuntament de Badalona va organitzar pel dia Internacional de les dones. I com jo, la majoria dels que hi van assistir. Especialment les que estan en els diferents grups de dones, i les que participen en el consell de la dona.

Les diferents institucions catalanes (les quatre Diputacions i les dues associacions de municipis) van redactar un manifest per a aquest dia, i és el que s’ha llegit o es llegirà a tot arreu. Però a Badalona, no. A Badalona volen que siguem diferents. Aquí el PP no ha entès que la institució està per sobre del partit, i que si hi ha un manifest institucional, que a més és el que es va dir que es llegiria als membres del Consell de la dona, el que no es pot fer en l’últim moment és canviar-ho. I el que s’ha llegit és un manifest en el que no es fa cap referència a la defensa del dret a decidir en el cas de l’avortament. Això no es pot fer, no es pot perquè el ple de l’Ajuntament s’hi ha posicionat a favor, perquè el consell de la dona també hi està majoritàriament a favor i perquè la majoria de la societat també. I si es fa, el que indica és un menyspreu a la democràcia i a la participació ciutadana i el pensar que l’ajuntament és el seu “cortijo”.

Aquí us deixo el manifest institucional, per tal que el compartim i que la censura del PP es quedi sense efecte. També ho podreu comparar amb el que s’ha llegit a l’acte que ja veureu que és ben diferent.

Manifest 2014

Manifest 2014 2

MANIFESTDONAIMATGE

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s